Dorina este varianta feminină a numelui Dorin, de origine latină, ce aparţine grupului etnic al „Dorilor”, sau derivat din „theodor” („darul Domnului”).

De mult timp…

Mereu avem ceva de spus. Mereu ne încăpăţânăm să credem că până la final mai e cale lungă. De aceea, un jurnal este locul perfect unde ne putem „destinde” cât dorim în gânduri, poze, pozne :). Ideea de a deschide acest jurnal, pentru mine, este ca o gură de aer proaspăt luat de dimineaţă, pentru că mereu simţeam că mai am ceva de spus, mereu doream să îmi împărtăşesc trăirile de la evenimentele la care particip şi care rămân istorie atât pentru mine, cât şi pentru cei din jurul meu şi să nu le păstrez doar pentru sine, ci să le simt împreună cu voi.

În plus, meseria mea, de jurnalist, profesată timp de 4 ani, iar de mai bine de un an – lector de bune maniere la şcoala Manierelor Elegante „ABeZe”, îmi permite să văd şi să aud foarte multe. Şi dacă, cel puţin o persoană s-a interesat de acest blog, eu voi fi cea mai fericită. Vă mulţumesc tuturor şi vă doresc să aveţi parte doar de momente frumoase şi de materiale interesante şi utile de citit.

P.S. Sfaturi oferite, în calitate de lector de bune maniere, vedeţi aici şi aici, şi aici, şi aici.

D.A.

Dacă vreţi să îmi spuneţi ceva: dorarsene@gmail.com

7 gânduri despre &8222;Despre mine&8221;

  1. Un blog captivant si original. Felicitari !
    – Viata e o lupta. Deci, te lupta ! – George Cosbuc
    –––––––––––––––––––––––-
    TRAIASCA ROMANIA MARE IN VECHILE HOTARE !

  2. Îmi pare bine să ne cunoaştem pe această cale! Vă mărturisesc că, de fapt, v-am citit şi îmi place cum gândiţi, îmi place ce postaţi. M-aş bucura enorm dacă m-aţi vizita la http://sexualitate.wordpress.com ! Sper să vă placă ce găsiţi acolo (suntem o mică echipă, avem peste 500 de articole!) şi, dacă sunteţi de acord, poate vom face un parteneriat prin schimb de link-uri. Vă aştept cu interes, Cristina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s