Eu și jobul meu minunat care transformă vieți

ABeZe

De 4 ani am un job minunat în care mă regăsesc și care mă face să simt că sunt cu adevărat utilă și necesară celor de lângă mine. Jobul meu mă face să învăț tot mai mult și mai mult în fiecare zi, să mă dezvolt pe plan personal în fiecare moment al zilei și să mă gândesc la cele mai frumoase lucruri în fiecare secundă trăită. Lucrez pentru oameni și cu oamenii, studiez caractere, analizez gesturile lor, sunt atentă la felul în care ei vorbesc pentru că asta îi definește și lucrez cu imaginea personală a lor, etichetându-i după maniera în care respectă regulile de bune maniere.

Consilier de dezvoltare a personalității pe domeniul bunelor maniere (detalii aici) și coach este ceea ce mă definește la moment cu o experiență acumulată la cursurile de dezvoltare personală din Europa și România, Institutul Diplomatic Român, dar și cu 3500 de ore de bune maniere predate și peste 250 de apariții în presă (detalii aici) despre activitatea mea, atât în R. Moldova cât și în presa din România.

ore

Cei care apelează la ședințele individuale cu mine sau la training-urile, seminariile oferite de mine sunt cu adevărat oameni speciali, puternici care vor și știu cât de important este să investești în propria persoană prin metode sigure, dar care îți schimbă gândirea foarte mult. Lucrez pe proiecte atât în Chișinău cât și la București, atât în proiecte individuale cât și pentru instituții, atât pentru cupluri cât și pentru grupuri de până la 5, 10 persoane.

Cei care vor să afle mai multe despre regulile de bune maniere pot citi în fiecare zi de vineri în cotidianul național ”Timpul” materiale scrise de mine. Totodată pot asculta emisiunea radio (apasă) ”Academia bunelor maniere” în fiecare zi de marți, de la ora 18:05, la postul NaționalFM, care se difuzează live. Pot citi articolele din diferite publicații, reviste.

Povestind detalii din activitatea mea pot aduce câteva exemple de cazuri rezolvate de mine, oameni care și-au schimbat viața, iar eu sunt fericită pentru fericirea lor.

Comunicarea eficientă cu clienții și reguli de bune maniere pentru consultantele magazinului de modă Nikita Rinadi, 2 sesiuni în toamnă și primăvară, câte 12 ore, ore în grup – 3 persoane. Beneficii: și-au mărit vânzările cu 25%, au schimbat modalitatea de comunicarea între colegi.

_MG_0014

”Reguli de bune maniere în business cu partenerii străini”, ore individuale, 10 ore. Beneficii: se simte în siguranță atunci când strânge mâna partenerului, când face cunoștință, cunoaște regulile de comportament la masă, ect..

”Comunicarea eficientă în cuplu și reguli de bune maniere în familie”, un cuplu, ore individuale – 20 de ore. Beneficii: după 2 ani în care erau în prag de divorț, soția, după 2 luni, este însărcinată.

DSCN0340

Training ”Învățăm să fim mai manierați la masă”, împreună cu prezentatorul TV, de la postul Antena1, Daniel Osmanovici, București

ABEZE_varianta 2

”Arta de a fi o lady”, București, ore individuale, 10 ore. Beneficii: ”Mi-am schimbat stilul vestimentar, respect regulile de aur și mulți nu mă mai recunosc pentru cât de responsabilă sunt”.

Training: ”Influența stilului vestimentar asupra propriei imagini”, beneficiari: tineri.

1

Training: ”Bunele maniere – vector de bază în creșterea unui brand personal de succes”.

”Comunicarea eficientă cu clienții”, pentru chelnerii de la Pizzeria Rondo, ore în grup – 8 persoane, 6 ore. Beneficii: au schimbat modalitatea de comunicare și de abordare a clienților, evită certurile între colegi.

IMG_0299

”Soția perfectă și femeia care se respectă”, ore individuale, 10 ore, beneficiar, o femei în funcție de director. Beneficii: are o comunicare mai eficientă cu subalternii, dar și o altă modalitate de comunicare cu soțul. Organizare în lucru.

”Managementul timpului – esențial pentru viața de cuplu”, ore individuale, 10 ore, beneficiar – o femeie director. Beneficii: Organizare, identificarea problemelor, delegarea sarcinilor, etc.

”Bune maniere pentru partenerii din alte culturi”, București, la un eveniment organizat de hotel Ambasador.

IMG_2372 (1)

”Comunicarea eficientă și forța gândirii pozitive”, ore individuale, 20 de ore, beneficiar – un bărbat în stare de ușoară depresie. Beneficii: percepția gândurilor și schimbarea atitudinii.

”Pregătirea unui discurs și prezentarea în fața publicului fără emoții și gesturi”, ore individuale, 10 ore.

Training, 6 zile, ”Codul de conduită a funcționarului public și comunicarea eficientă”,  Inspecția financiară, Chișinău. Beneficii:

1. A lăsat hotărât fumatul după ce persoanele apropiate au încercat timp de 20 de ani să-l influențeze.
2. A început să facă sport după o perioadă lungă de timp.
3. Și-a procurat o carte de dezvoltare personală.
4. A început să delege sarcinile, după ce timp de 20 de ani considera că doar ea le poate pe toate.
5. A început să petreacă timp calitativ cu copiii.
6. A învățat să-și gestioneze timpul corect.

IMG_0353

”Pregătirea prezentării unei teze de licență sau doctorat”, ore individuale, 10 ore.Beneficii: Tehnici de pregătire a prezentării, tehnici de stăpânire a emoțiilor, mici secrete de captare a atenției publicului.

”Identificarea imaginii personale pentru funcția de director”, ore individuale, 10 ore, beneficiar – o doamnă în funcție de director. Beneficii: Crearea propriei imagini, conștientizarea greșelilor în formarea imaginii și monitorizarea acțiunilor, etc.

”Bune maniere necesare unui gentleman”, ore individuale, 10 ore. Beneficii: identificarea regulilor de comportament manierat cu doamnele, modalități corecte de abordare a unei discuții, etc.

Tehnicile pe care le aplic sunt cu rezultate sigure de conștientizare a problemelor și de soluționare a lor într-un mod cât mai eficient.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s