Simplu, dar cuceritor de drăguț

lady dorina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din momentul în care a intrat a captat toate privire. A lăsat atent haina de pe umeri la garderobă. A mulțumit pentru amabilitate, a complimentat frumos persoana responsabilă și s-a apropiat de invitați. Saluta pe fiecare de parcă i-ar cunoaște de-o viață. Îi plăcea să-i cunoască și pe ceilalți, spunând cu multă bunătate “încântată de cunoștință”. Împărțea bună dispoziție tuturor prin maniera ei simplă, dar cuceritor de drăguță.

Te îmbată aroma feminității ei, a curățeniei ce o expune prin atenta alegere a stilului vestimentar, dar și prin combinația perfectă a hainelor și accesoriilor. Te îndrăgostești ușor de zâmbetul ei rujat puțin cu un contur mat, de privirea ei senină. Simplitatea ei te cucerește și te ajută să gândești că e minunat să ai alături astfel de oameni.

O lady nu are nevoie de prezentări. Este cea mai simplă, dar și cea mai carismatică femeie. Iubirea și respectul sunt prietenii ei, cei care o urmează mereu.

Eu am curajul de a spune că lucrez zi de zi pentru a deveni o lady și a transmite siguranță altor femei. Învăț, învăț și mereu învăț să învăț cele mai importante reguli indispensabile în viața unei lady pentru a le preda femeilor această artă minunată. Sunt o creatoare ce transformă oamenii și le dezvoltă personalitatea fiecăruia în parte. De 3 ani mă mândresc cu cei mai interesanți și speciali oameni care au frecventat cursurile de bune maniere. Într-un secol al tuturor posibilităților totul se învață și totul se obține. Sunt îndrăgostită de profesia mea: lector de bune maniere.

108

P.S. Ore individuale, ore în grup de până la 6 persoane, atât pentru copii de la 5 ani cât pentru persoane de peste 60 de ani, ofer lecții de dezvoltare personală în București.

Curs: Arta de a deveni o lady

Curs: Arta de a fi un gentleman

Curs: Bune maniere pentru copii și adolescenți

Curs: Bune maniere pentru oamenii de afaceri

Training-uri pentru firme

Contact: dorarsene@gmail.com

sme.abeze@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s