Cea mai mare lecție deschisă de bune maniere

lectie bune maniere

 

 

 

 

 

 

Prima și cea mai mare lecție deschisă de bune maniere a avut loc sâmbătă, 27 septembrie. Am așteptat-o cu cea mai mare bucurie, am gândit-o cu cei mai buni profesioniști și am reușit să avem în sală 400 de persoane timp de trei ore și jumătate.

Ne-am propus să fim unici, speciali, de aceea am organizat un astfel de eveniment important pentru fiecare persoană. Respectarea regulilor de bune maniere, educarea unui copil în stilul bunelor maniere este o reușită garantată în viitorul lui. Ideea a venit ca o dorință puternică de a ajuta pe toți doritorii să știe a vorbi corect și frumos, să cunoască regulile de bune maniere și să înțeleagă importanța respectării lor.

lectie bune maniere1

Suntem foarte fericiți că ideea noastră a avut un răsunet atât de larg, că am avut o sală plină de lume bună dornică de a cunoaște mai multe tehnici, modalități de educație a copiilor.

Apreciez oamenii bine organizați și politicoși, care-și respectă cu sfințenie cuvântul, cei care au grijă să nu supere pe cineva, copiii manierați care știu a spune, te rog frumos și mulțumesc. De aceea, cea mai mare investiție este în dezvoltarea unei personalități puternice, sănătoase și sigură pe sine.

Cea mai mare lecție deschisă de bune maniere presupune sfaturi pentru o educație corectă, în stilul bunelor maniere, într-o armonie permanentă de la cei mai buni specialiști în domeniu. Mulțumesc pentru prezență dnei Valentina Chicu, șefa direcției învățământului preuniversitar de la Ministerul Educației, dnei Tatiana Tverdohleb, șefa Direcției generale educație tineret și sport a primăriei mun. Chișinău, actriței Daniela Burlaca, prima profesoară de Arta vorbirii de la Centrul ABeZe, preotului Octavian Moșin, parohul bisericii “Întâmpinarea Domnului”, USM, pediatrului Irina Popov, dar și psihologului Lilia Maximenco.

DSC_8234

Cu siguranță nu reușeam să organizez un eveniment atât de mare și frumos fără echipa mea dragă care a condimentat foarte plăcut atmosfera: Cristina Arsenii, Victoria Baltag, Elena Robu, Elena Vorotneac, purtătorul de cuvânt al directorului general la DGETS, dar un mulțumesc special este dedicat directorului evenimentului interpreta Victoria Lungu, care s-a implicat foarte mult în buna organizare.

lectie bune maniere2

Mulțumesc frumos sponsorilor noștri generoși: spitalul internațional Medpark, rețeaua de magazine Green Hills, dar și restaurantului Sala de Aur.

Sunt foarte recunoscătoare și partenerilor media: ziarul Timpul, apropomagazin, trustul Realitatea, postul național de TV, Moldova1, revistele pentru femei, pentruea.md, unica.md, allady.md, thewomen.md, mamaplus.md, revistele diez.md, everydayjournalism.md, elegant.md, zugo.md, moldova.org, fashionguid.md, promotime.md.

Experiență trăită la cea mai mare lecție deschisă de bune maniere poate fi comparată cu o imensă bucurie și plăcere. Sunt fericită pentru că am alături oameni minunați, speciali, interesanți. Mulțumesc celor care sunt parte a bucuriei noastre și au ales să facă istorie odată cu noi.

P.S. Toată galeria foto o găsiți pe pagina oficială de pe FB/abeze.md.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s