Dorina Arsene, profesoara manierelor elegante

 

108

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studii: Facultatea de Jurnalism, USM, master în comunicare, USM, Institutul Diplomatic Român, or. București

Ocupație: Lector de bune maniere, directorul Centrului de dezvoltare personală “ABeZe”, specialist în comunicare

Pasiuni: cititul cărților de dezvoltare personală, scrierea poveștilor de dragoste, predarea lecțiilor de bune maniere

Limbi străine: Engleza și italiana

Ultima carte citită: Protocol și etichetă diplomatice, autor Ioana Vârsta.

În postura de jurnalist, PR Manager, blogger, iar mai nou, de vreo 3 ani – lector de bune maniere la Centrul de devoltare personală „ABeZe”, Dorina Arsene ne învață că recunoașterea socială și echilibrul personal se obțin atâta timp cât este stăpânită arta de a fi politicos și de a cunoaște suficient de bine regulile acestui joc social. De jumătate de an a schimbat viața liniștită din Chișinău pe una agitată din București. Promovează bunele maniere și oamenilor inteligenți de peste Prut. Scrie sfaturi de etică pentru unele reviste de profil atât din R. Moldova cât și din România.

Visul ei este să locuiască într-o societate manierată. După discuția de câteva ore cu prințesa Marina Sturdza, care poveștește despre o viață în care regulile de bune maniere sunt în toată ființa sa, după întâlnirea la sediul ambasadei R. Moldova la Praga cu excelența sa, Ștefan Gorda, după ce a locuit 3 luni în Spania – Zaragoza, 7 luni în Italia – Milano, o lună în Elveția – Lungano, câteva săptămâni în Bulgaria și alte câteva în Turcia, a decis că societatea în care locuiește merită să cunoască arta de a primi răspunsul dorit mult mai repede, că este o mare diferență între oamenii manierați și cei educați.

Dorina este o persoană foarte ambiţioasă şi are scopuri bine stabilite. Mereu își propune obiective înalte pentru care luptă să le atingă. Este îndrăgostită, iar iubitul ei o alintă „titirez” pentru rapiditatea cu care ia decizii și acționează în diferite situații. Îi place să muncească mult, foarte mult și se bucură de rezultate pozitive, fiind înconjurată de cei mai speciali și interesanți oameni.

P.S. Material publicat pe site-ul: ealider.md

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s