Învață să devii o lady!

lady

 

 

 

 

 

 

 

Doamnele dintotdeauna au avut avantajul de a fi mairafinate, mai stilate.

Au știut să cocheteze cu frumusețea lor prin eleganța comportamentului lor, prin simplitatea de a fi o lady. Între timp lucrurile s-au mai schimbat. Femeia trebuie să câștige proprii bani, să cumpere o casă, să conducă o mașină, un colectiv numeros, să aibă grijă de copiii, astfel, s-a mai pierdut din aroma doamnelor de altă dată. Totuși, o doamnă adevărată o distingem foarte ușor chiar și dintr-o sută de femei.

O femeie elegantă, impecabil accesorizată, atent aranjată,frumos și curat îmbrăcată are grijă de gesturile pe care le face, de conversațiile purtate, de comportamentul său în toate situațiile, de sănătatea și de aspectul său fizic.  O lady nu se plânge niciodată pe problemele sale, nu fumează pe stradă, stăpânește arta de a-și cere scuze, de a-și repara greșelile, de a face complimente, de a dărui un cadou.  Este atentă la felul cum se așează pe scaun cu grație și nu pune picior peste picior niciodată, iar frumusețea exterioară este combinată perfect cu cea interioară. Poate fi observată prin stilul elegant de a merge pe stradă fără a mișca exagerat brațele.

O doamnă adevărată cunoaște diferența dintre o persoană educată și una manierată și respectă cu strictețe regulile de bune maniere în orice situație.  A fi o lady nu este o meserie, dar este garanția că ai accesul în mijlocul unor grupuri de oameni mult mai interesanți.

Material publicat în revista pentru femei, pentruea.md.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s