Balada celor cîteva semne ale fericirii

fericire

Îți vine să crezi că ești un om fericit? Cu toate grijile și problemele, cu toate gîndurile și neplăcerile, cu toate smiorcăielile și văicărelile, cu toate neînțelegerile și supărările, cu toate eșecurile și remușcările tale.

Tu ești un om fericit!

Deși spun asta zilnic, cu greu pot să o conving că toate ce i se întîmplă este anume cu scopul de a înțelege că este fericită. Poate să se bucure pentru că are la cine apela atunci cînd îi este mai greu. Are ocazia să rîdă în hohote pentru că poate citi un banc, pentru că îl poate auzi. Are plăcerea de a merge să se plimbe cu cine-i este drag sau cînd îi vine dorul. Spune mamă și tată cu voce tare și pentru asta este răsplătită cu plăcinte calde sau mămăligă și brînză. Îi tresare inima cînd primește cîte un cadou, semn că se gîndește cineva la ea. Îi mulțumesc cei pentru care a lucrat cu atîta spor. Are ocazia să călătorească des și să cunoască oameni speciali. Are ocazia să fie fericită și pentru asta îi mulțumesc.

Analizează ceea ce am spus și dacă te regăsești doar în 2 lucruri ești un om fericit. Primește fericirea în casa ta și ea se va înmulți.

Iar dacă astăzi nu a decurs ziua minunat, bucură-te că a fost bine, ai reușit atît de multe să cunoști, să afli, să rezolvi.

Și fii încrezut că se-apropie o zi mai fericită în viața ta!

P.S. Material publicat pe allfun.md.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s