Cucereşte-mă, te rog!

dragoste

S-a trezit speriată pe la ora 2 dimineaţa şi a început să-l caute prin pat. Somnoroasă, nu a înţeles imediat ce se întîmplă. Întinde mîna, dar nu îi simte mirosul puternic bărbătesc. Deschide ochii, iar la lumina plăpîndă a lămpii el o privea cu nesaţ aşezat atent la marginea patului. Nu au avut putere să-şi vorbească, dar atunci cînd ochii lor s-au întîlnit şi-au zîmbit ştrengăreşte, străluncind ca un diamant. Nu au rezistat prea mult timp aşa, nu au rezistat tentaţiei de a fi cuprinşi, de a fi unul în altul.

Se cunosc de puţin timp, dar trăiesc o poveste de dragoste intensă şi foarte aprinsă. Sunt fericiţi. În fiecare moment al zilei găsesc motive pentru a-şi trimite mesaje, pentru a-şi da întîlnire.

Dacă-i vezi pe stradă înţelegi imediat că ei sunt altfel, sunt speciali, iar magia ce dăinuie între ei îi ajută să nu-i observe pe ceilalţi.

Lumea lor e doar a lor. Timpul, de cele mai multe ori, se opreşte în loc pentru ei şi le aduce cele mai frumoase şi mai plăcute momente.

O poveste de dragoste nu merită să fie pe buzele tuturor. Nu trebuie să o cunoască fiecare. Bucuria se împarte în doi, iar ceilalţi sunt doar trecători.

Dragii mei, amabilitatea, sinceritatea, corectitudinea, întrebuinţarea cuvintelor magice: “te rog”, “mulţumesc”, “cu plăcere”, “mii de scuze”, “fiţi amabilă, puteţi vorbi?”, ar trebui să facă parte din viaţa fiecăruia, ceea ce ar contribui, de fapt, la apropierea persoanelor, la stabilirea unor relaţii mult mai prietenoase.

Iubiţi-vă!

Certaţi-vă!

Împăcaţi-vă!

Respectaţi-vă!

Viaţa este doar una.

P.S. Eu nu vreau să vă îndemn, vreau doar să vă sugerez să accesaţi abeze.md.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s