Momentul în care vrei mai mult…

frunza

Din momentul în care a deschis ușa biroului am înțeles că este omul potrivit. O prezență agreabilă ce se impunea printr-o atitudine sigură. A respectat etica vestimentară ceea ce accentua inteligența sa emoțională. Privirea fixă și mimica feței exactă ne permitea să înțelegem cultura profundă de care dă dovadă.

Bineînțeles, toți suntem cuceriți de gândul că merităm tot ce este mai bun, mai bine plătit, mai interesant. Totul este foarte simplu, contează doar cât știm a investi în propria persoană pentru ca ulterior să culegem roadele. Să poți cuceri din prima, aici mă refer la orice situație, la un interviu de angajare, când intri undeva, la o întâlnire, etc, este o artă ce se dobândește în timp. Știu, sunt mulți care nu cred în puterea de a-și schimba anumite comportamente, anumite atitudini pentru a influența lucrurile spre bine sau spre foarte bine.

Cu siguranță, orice gând pozitiv, orice zâmbet oferit cu drag, orice gest de politețe dovedește gradul de inteligență a fiecărei persoane.

Arta de a cuceri din prima este un training ce poate fi o parte din preocupările tale doar dacă vii joi, 31 octombrie la Schengen cafe, Calea Victoriei sau sâmbătă, 2 noiembrie la Bd Dacia, nr 153-155, București.

Ce vei obține în urma evenimentului:

-vei afla care sunt principalele puncte care atrag atenția unei persoane;

-vei înțelege importanța pregătirii primei întrevederi;

-vei afla detalii utile şi amuzante despre carismă – trăsătură de caracter care poate fi însuşită şi finisată în timp;

-vei înțelege importanţa unei convorbiri telefonice, strânsul mâinii, dar și impresia pe care o crează o persoană care se prezintă mult prea devreme la o întâlnire.

eveniment victoriei

2 gânduri despre &8222;Momentul în care vrei mai mult…&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s