Bunătatea se întoarce

targ de caritate

„Bine faci, bine găseşti”.

Duminică am avut o zi plină de clipe frumoase, de emoţii plăcute, de senzaţii nemaitrăite. Pe 16 decembrie a avut loc târgul de caritate „Colind pentru un zâmbet de copil”, organizat de şcoala manierelor elegante „ABeZe”, la Muzeul Naţional de Artă. Târgul este pentru a ajuta 30 de copii din familii defavorizate, de la centrul de zi „Renaşterea” din or. Nisporeni.

A fost o surpriză, cu adevărat, plăcută să văd cât de multă lume a venit la târg pentru a ajuta aceşti copilaşi. Sunt mici, neputincioşi, dar au dorinţe mari, de aceea am insistat să le aducem un zâmbet cald pe chipurile lor. Mai ales că suntem în preajma sărbătorilor şi inimile tuturor sunt pline de dragoste.

Opere de artă ale celor mai cunoscuţi pictori de la noi, cărţi pentru copii, CD-uri cucolinde, clopoţei, măşti, bijuterii şi felicitări handmade, echibane de Crăciun, fotografii în ramă, dar şi multe delicii culinare au putut fi achiziţionate la târg, încântând privirile tuturor. De la toate cele vândute am reuşit să adunăm 17 mii de lei. Este o sumă impunătoare, pentru care am muncit tare mult.

Atmosfera plăcută de sărbătoare a fost întreţinută de colinde, interpretate de Geta Burlacu, de discipolii maestrului Ion Negură de la liceul de Muzică „Ciprian Porumbescu”, la pian, nai, acordeon, chitară.

P.S. Mulţumesc din suflet: Ina Chitaru, Tudor Zbârnea, Ştefan Vasiliu, Lucia Berdos, Svetlana Gânju, Dinu Litun, Zina Izbaş, Vitalie Enache, Cristina Popovschi, Cristina Arsenii.

DSC_1389

DSC_1390

DSC_1411

abeze

geta Burlacu Viorica nagacevschi

DSC_1546

Un gând despre &8222;Bunătatea se întoarce&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s