Ajută şi tu un copil!

copii

Copii descoperă lumea prin ochii maturilor. Unii au parte de o educaţie bună, de părinţi iubitori alături, alţii, însă, nu pot să se bucure de aceste lucruri, ei muncesc, au grijă de fraţii mai mici sau le spun mamă şi tată buneilor.

În asemenea situaţii sunt şi 30 de copii din familii defavorizate care merg zilnic la centrul comunitar „Renaşterea” din or. Nisporeni. Cei mai mulţi dintre ei poartă hăinuţe vechi, dăruite, alţii se încalţă cu aceeaşi încălţăminte de primăvară şi iarna. Deşi e ruptă pe la margini ei o consideră ca pe una foarte bună.

Astfel, târgul de caritate, „Colind pentr-un zâmbet de copil”, preconizat pe data de 16 decembrie la Muzeul Naţional de Artă are drept scop adunarea fondurilor pentru a le oferi acestor copilaşi un licăr de bucurie prin darurile oferite de voi.

Cu banii adunaţi le vom cumpăra cele necesare la centru şi le vom organiza o excursie la Chişinău: la teatru, la pizza.

La târg vor participa în jur de 20 de oameni talentaţi care vor pune la dispoziţie cele mai originale cadouri pentru sărbătorile de iarnă: rame din lemn, felicitări, bijuterii şi alte lucruri handmade, clopoţei din ceramică, papioane, măştie, echibane de Crăciun, cărţi pentru copii, tablouri ale celor mai cunoscuţi artişti de la noi şi multe delicii culinare (miere de albine, plăcinte cu iaurt, checuri, jeleuri, cafea originală, sucuri). De asemenea, atmosfera de sărbătoare va fi susţinută de colinde, muzică interpretată la nai, Dinu Litun, chitară şi pian, Stela Andrieş, vioară, elevi de la Colegiul „Ştefan Neaga”, îndrumaţi cu drag de naistul Ion Negură şi binecunoscuta Geta Burlacu.

Târgul, organizat de Şcoala Manierelor Elegante „ABeZe”  se va desfăşura între orele 12:00 şi 16:00, într-o atmosferă plăcută de sărbătoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s