Nisporeni: „Colind pentr-un zâmbet de copil”

Unde-i unu, nu-i putere,

Unde-s mulţi, puterea creşte.

Cine-a scris acest proverb probabil a avut mai multe momente în care a trăit aceste vorbe înţelepte. A trecut puţin peste o săptămână de când am spus cu voce plăpândă că vreau să aduc un licăr de lumină pe chipul copiilor ce provin din familii defavorizate, din or. Nisporeni, dar pot spune cu mândrie că deja aproape totul este pus la punct.

În acest sens, Şcoala Manierelor Elegante „ABeZe” are plăcerea de a vă invita, duminică, 16 decembrie, între orele 12:00 şi 16:00, în incinta Muzeului Naţional de Artă, situat pe strada 31 august 1989, nr.115, la târgul de caritate „Colind pentr-un zâmbet de copil”.

Scopul târgului este de a ajuta 30 de copii ce provin din familii defavorizate de la centrul de zi „Renaşterea” din or. Nisporeni. Centrul activează din 2002 ca un centru comunitar pentru copiii aflaţi în dificultate: din familii socialmente vulnerabile – familii monoparentale, familii numeroase, şomeri, familii cu venituri mici, familii separate.

Atmosfera plăcută de sărbătoare va fi susţinută de colinde, de muzică la nai, pian şi chitară. În timp ce veţi putea cumpăra rame, tablouri, lucruri hand made, obiecte din ceramică, cărţi pentru copii, papioane, etc. Din banii adunaţi vor fi procurate cele necesare pentru copii şi le vom organiza o excursie la Chişinău cu multe surprize.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s