RSS

Poftim, cu pâine şi sare!!!

24 Oct

Rar, dar mi se întâmplă ca cele mai bune idei să-mi apară pe neaşteptate. Aşa se face că în una din zilele de început de octombrie o telefonez pe Corina să-i aflu părerea despre a organiza lunar o întâlnire cu persoane interesante din diferite domenii, pentru a dezbate şi a dejghioca anumite teme actuale. Bineînţeles că propunerea trece cu mare entuziasm şi ne oferim a fi noi, organizatoarele. Nici n-am observat când am trimis cele 10 invitaţii şi tot atâtea răspunsuri pozitive am primit şi chiar ne pomenim că este marţi şi trebuie să întâmpinăm oaspeţii.

Corina, ingenioasă de fire a propus tema “tradiţiile şi obiceiurile ţării noastre”, astfel că fiecare invitată urma să aibă pe ea ceva specific moldovenesc. Întâmpinate cu pâine şi sare, adulmecate cu plăcinte şi vin de casă, cu muzică populară şi voie bună, prietenele clubului ABeZe aşteaptă cu nerăbdare următoarea întâlnire.

Pentru noi, organizatorii, cea mai mare bucurie este atunci când fiecare invitat se simte onorat şi îşi doreşte să mai vină. Discuţiile despre specificul localităţii fiecărei persoane prezente ne-a moblizat şi ne-a convins că avem o ţară frumoasă, bogată şi trebuie neapărat să ne facem timp pentru a o vizita.

Pregătirile pentru următoarea întâlnire din noiembrie sunt deja începute. Maniera în care se va desfăşura va fi diferită decât prima şi micile surprize ne vor întârzia să apară. Apropo, tema va fi “discuţii la papion” şi respectiv trebuie fiecare să aibă elementul distinctiv sau o cravată.

Eu aştept ziua de marţi, dar voi?

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 24 Octombrie 2012 în Trăiri

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: