M-am născut de ziua mea

Dimineaţă am fost trezită cu un sărut, mai târziu am primit primul bucheţel de flori, apoi zeci de felicitări şi multe, multe cadouri. Am vorbit necontenit la telefon, am primit oaspeţi şi am fost extrem de fericită. Într-o dispoziţie foarte bună, cu emoţii pe care le poţi avea doar odată în an, cu atâtea urări de bine şi de fericire nici nu putea fi altfel.

Emoţiile plăcute au început chiar din seara de ajun de 11 iulie. Simţeam aşa o stare de bucurie, de o feerie de nedescris. Noaptea am visat frumos, am fost cuprinsă de dragoste şi de gânduri senine.

Dacă ar fi să fac o retrospectivă a zilei de naştere sărbătorită în anii precedenţi, atunci pot spune că îmi amintesc de aproape fiecare an, pentru că cei apropiaţi au avut grijă să mă surprindă cu ceva. Când eram copilă neapărat aveam ceva nou pentru data de 11 iulie, apoi prietenii erau cei care găseau cheiţa cu care mă făceau deosebită, apoi colegii de lucru, apoi persoana iubită. Ajunsă, acum, la o vârstă frumuşică şi impunătoare chiar îmi propun ceva mai mult, astfel, de astăzi promit să fiu:

– mai înţeleaptă;

– mai sigură pe sine;

– mai prietenoasă;

– mai răbdătoare;

– mai zâmbitoare;

– mai pozitivă.

Mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această zi, pentru că existaţi în viaţa mea, pentru că mă încurajaţi să trec peste toate greutăţile. Mulţumesc părinţilor mei care sunt răbdători şi îmi oferă sfaturi mereu, dar şi surorii mele, Cristina, care e o oază de energie pozitivă ce o împarte mereu.

Pe data de 11iulie mai sunt născute şi următorele personalităţi: 1955: Maria Dragomiroiu, 1767: John Quincy Adams – preşedinte al SUA, 1934: Giorgio Armani, Doina Sulac.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s