Haosul inundă lumea sau doar R.M???

Totul începe din nimic. Dintr-o idee, un gând, o lacrimă, o ceartă, o privire, un gest…

După câteva zile greu de suportat de la încărcătura lor emoţională, azi stau şi fac ordine în gânduri. Lansarea videoclipului la piesa „New stile” şi a celor 8 piese de pe CD-ul semnat „TARAF LĂUTĂRESC” a trecut cu bine, fără nici un incident, cu toţi invitaţii prezenţi, cu toată lumea mulţumită (cel puţin aşa mi s-a spus). Încă o zi, două de odihnă şi apoi iar se încep pregătiri pentru evenimentul din 10 mai, apoi din 21 mai, apoi 28 şi 29 mai (cel puţin asta cunosc până în prezent).

Am organizat o lansare de videoclip a Victoriei Lungu, două – a Getei Burlacu, m-am bucurat de succesele obţinute din campania socială organizată pentru a aduna fonduri băneşti pentru japonezi (anul trecut).

Sincer, sunt mulţumită când văd că totul se sfârşeşte cu bine, când oamenilor le place ceea ce fac eu, dar ceea ce înţeleg din toate este faptul că devine tot mai greu să convingi oamenii să se implice în ceva, să-ţi acorde o mână de ajutor sau chiar pur şi simplu nu se stimează unul pe altul (mă refer la interpreţi).

Mereu ne plângem, mereu avem pretenţii, dar când avem cazul în faţă ori nu ne interesează, ori lăsăm în grija altcuiva să-l rezolve. E un haos mare, mare peste tot. Oare doar în ţara noastră???

Un gând despre &8222;Haosul inundă lumea sau doar R.M???&8221;

  1. Peste tot este haos si in Romania si oamenii fac acel haos sa fie asa si acuma depinde de om ce prietenii are.Am intalnit si oamenii minunati.Cu stima si onoare. Ocrotitorul Blogului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s