Dezgolit frumos

Suntem obişnuiţi să vedem tot mai mult şi mai des fete/femei goale. Fie în reviste, la TV, afişe, panouri femeile sunt cele care acoperă cu goliciunea lor imaginea bogată din gândurile bărbaţilor. Sunt de acord, un corp de invidiat, o piele bronzată, curată, catifelată şi nişte forme perfecte atrag orice privire. Dar este o artă să-i dezgolim din priviri pe ei, pe sexul puternic, pe cei fără de care viaţa noastră ar fi imposibilă.

Chiar dacă ei nu poartă decolteu sau fuste mini au un farmec aparte. Astfel, înnebuneşti de dorinţa de a-i fi aproape, cât mai aproape.

Sunt extrem de plăcute momentele în care îşi etalează goliciunea lăsând jos prosopul umed după baie. E minunat să te trezeşti după câteva ore de somn pentru că el are din nou o poftă nebună de… viaţă. E surprinzător de plăcut să-l vezi cât de mult se bucură de împlinirea ta feminină şi o face continuu.

Bărbaţii fără haine, văzuţi în toată puterea lor masculină, în plină dorinţă sunt adorabili. E nemaipomenit să fii alături de bărbatul care te face fericită. Care te întreabă dacă te simţi bine, căruia îi spui cât de bine te simţi cu el.

Mmmm…. dezgolit frumos. Ce dulce. Ce minunat. Ce frumos…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s