Îi iubim pentru că…..îi iubim

Îi iubim – îi urâm, îi certăm – îi cuprindem, îi vrem – îi avem, îi avem – îi mai vrem. Aşa a fost mereu. Aşa va fi…

Bărbaţii din viaţa noastră sunt o binecuvântare frumoasă ce ne înfrumuseţează viaţa şi ne fac mai puternice şi mai liniştite.

Fiecare femeie se simte împlinită doar dacă are un bărbat cu adevărat minunat lângă ea. Care ştie să o facă fericită, împlinită, care o face să fie pofticioasă de el în orice moment a zilei. Deseori aud poveşti de dragoste din cele mai diverse. Poveşti frumoase, cu o iubire curată, cu sentimente puternice, dar am auzit şi cupluri care se iubesc atât de mult încât îşi demonstrează iubirea prin ceartă şi bătaie. Asta, sigur, e cea mai mare prostie.

Şi gelozia e un impediment într-un cuplu ce nu trebuie să persiste. De fapt, am citit despre gelozie că este o boală ce poate fi controlată şi trebuie pentru că, de altfel, se poate finisa foarte tragic.

E adevărat dacă nu există sentimente în zadar încerci să fii cu cineva din anumite motive. Dragostea e pură, ea nu poate fi improvizată, nu poate fi jucată. Ea poate fi doar trăită.

Iubirea există, este pretutindeni, doar trebuie fiecare să o descopere şi să o preţuiască. Tu ţi-ai găsit jumătatea? Eşti fericit (ă)? Eu da.

2 gânduri despre &8222;Îi iubim pentru că…..îi iubim&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s