ABeZe, primul pas spre lumea manierelor elegante

Indiferent că suntem în familie, în ospeţie, la masă, la şcoală sau în transportul public bunele maniere trebuie să facă parte, indiscutabil, din fiinţa noastră.

Noile tendinţe ne obligă să fim manieraţi, să dăm dovadă de o etichetă a comportamentului de invidiat, să avem grijă de limbajul nostru verbal şi de gesturile pe care le facem.

Astfel, Şcoala Manierelor Elegante „ABeZe” vine cu mai multe cursuri de profil ce vă pot ajuta în acest sens. Orele de dicţie şi cele de actorie pentru toate vârstele, înscenând diferite situaţii din tagma bunelor maniere pot fi un prilej bun de a începe schimbarea. Orele au loc de două ori pe săptămână şi se petrec seara.

De asemenea, copii de la 6 la 10 ani au posibilitatea să studieze un curs integru de bune maniere şi ore de dicţie. Iar la sfârşitul cursului, după două luni, viitorii manieraţi primesc câte o diplomă de participare.

Metodele noi şi interesante de predare, echipa calificată oferă fiecăruia oportunitatea de a percepe şi de a deveni o persoană atentă la dicţia şi la comportamentul său.  Pentru că omul manierat iese întotdeauna în evidenţă, este apreciat şi respectat de cei din jurul său şi poate cu uşurinţă să se descurce în orice situaţie previzibilă sau imprevizibilă, având la bază elementele cheie din tagma bunelor maniere.

Proiectul este realizat în colaborare cu Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a municipiului Chişinău.

P.S. Material publicat pe hotnews.md.

Doritorii de a descoperi cultura manierelor elegante o pot face înscriindu-se la numărul de telefon 0682 1 0006 sau la adresa de e-mail: sme.abeze@gmail.com, abeze.md.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s