Poftim pe planeta lui TOBI!

„A fost odată o planetă frumoasă, cu sprâncene alese, cu o faţă duioasă, cu mâini şi picioare crescând din izvoare, cu ochi ca de zece şi cu obraji-curcubeie…..” Aşa începe Viorica Nagacevschi povestea lui Mihai.

O planetă imaginată de autoarea poveştii ne îndeamnă să trăim şi să călătorim departe de planeta Pământ, pe planeta Tobi. Culorile vii din desene cât şi descrierea interesantă a istorioarei lui Mihai bucură ochiul şi te face de multe ori să zâmbeşti.

Ieri am participat la lansarea acestei cărţi „Povestea lui Mihai” unde au fost şi foarte mulţi copii. Ei sunt cei care, într-adevăr ne umplu viaţa de bucurie şi ne fac să creăm lucruri minunate. Au cântat, s-au distrat, au dansat, au primit cadouri câte o carte cu autograf (şi eu la fel :)) şi câte o ciocolată.

Buna mea prietenă Viorica Nagacevschi ştie şi are un dar aparte de a transmite gândurile prin textul pe care îl scrie. La zecile de poezii create până acum a reuşit foarte bine să improvizeze şi o povestioară. Mai mult, ştiu că acesta este un început pentru că în curând urmează să mai fie editate încă cinci cărţi, o continuare a poveştii.

Am văzut-o fericită, bucurându-se ca un copil de zâmbetul sincer de pe chipurile copilaşilor prezenţi. Asta mă bucură cel mai mult.

„O nouă zi, o nouă-ntâmplare, dar până mâine Mihai mai doarme şi doarme…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s