Euforie … ciudată

Am citit zilele trecute despre motivare, despre gândirea pozitivă şi mi-am dat seama că ajută foarte bine, bineînţeles, doar dacă aplici în practică.

Deseori semănăm grăuncioare de idei în inimile noastre pe care mai apoi le implantăm în gândurile noastre, după care le dăm naştere şi se transformă în ceva frumos sau urât. Recunosc, nu e uşor să semeni o sămînţă bună, de calitate superioară, pentru că gândurile noastre mereu zburdalnice pot să aducă şi seminţe mai puţin plăcute pentru noi, dar totul depinde de fiecare persoană ce-şi doreşte.

Haideţi să facem schimbarea chiar de astăzi, să nu aşteptăm anumite motive, evenimente, pentru a începe să facem ceva. Fiecare zi poate fi o sărbătoare depinde doar de ceea ce ne dorim şi cum o facem. Cineva spunea: „Trebuie să întreţinem gânduri noi, sentimente noi ca să le neutralizăm pe cele precedente”. Şi a spus foarte bine.

Dacă vom fi întotdeauna încrezători, cu siguranţă aşa va fi şi nimic nu ne va putea opri de a ne realiza dorinţele.

Fiţi optimişti, credeţi în ceea ce vă propuneţi şi aşa va fi!

P.S. Uneori … cred că am aripi şi pot să zbor. Nu ştiu unde … într-o direcţie necunoscută, dar zbor, plutesc, visez, analizez şi e bine. Simt o euforie aşa ciudată, dar plăcută, dar voi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s