Rame pentru ochelari: lux, îndrăzneală sau glamour

Oare este posibil să te îndrăgosteşti de un obiect? Oare câte persoane s-au mai îndrăgostit ca mine de ramele de lux pentru ochelari de la Felicia Optic Center?

Sincer nu ştiu dacă voi găsi un răspuns prea curând, dar, însuşi specialiştii susţin că tendinţele momentului în materie de ochelari de vedere sau de soare, vorbesc despre lux, îndrăzneală, glamour.

Astfel, la sfârşitul săptămânii trecute o parte din beaumonde-ul din Chişinău a fost surprins de o prezentare de rame pentru ochelari care au un farmec şi un specific aparte. În premieră, în ţara noastră, Felicia Optic Center a adus o gamă importantă de rame pentru ochelari din seria renumitului brand american „Tiffany & Co”.

Aşezate cu mult gust şi rafinament fiecare piesă din această gamă te îndemna parcă să o iei acasă, să o procuri cât mai repede. Evident, cine îşi permite luxul de a purta o astfel de pereche de ochelari va opta pentru un look – fresh şi individual. În magazin pot fi găsiţi ochelari pentru toate gusturile de la cele mai cunoscute branduri: Coco Chanel, Emilio Pucci, Dior, Gucci, Fendi.

Istoria companiei Tiffany începe în anul 1837, la New York, înfiinţată de Charles Lewis Tiffany. Compania imediat devine lider mondial în confecţionarea juvaierelor din aur, aur alb, platină, argint, diamante şi alte pietre preţioase. În 2009 avea peste 9.000 de angajaţi şi mai bine de 220 de milioane de dolari profit.

P.S. Dragii mei, vă îndemn să mergeţi, să vedeţi lucruri de calitate şi o deservire la cel mai înalt nivel pentru că într-adevăr lucrează oameni cu suflet mare care fac totul din plăcere. 

Dorina Arsene şi Lucia Berdos, patroana reţelei de farmacii „Felicia” şi „Felicia Optic Center” 

Dorian Berdos, patronul reţelei de farmacii „Felicia” şi „Felicia Optic Center”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s