„Vino… te aştept”

Astăzi mi-a povestit o prietenă o istorioară de dragoste ce merită să fie publicată. Şi atâta timp cât nu dau nume îmi permit să fac public ceea ce am auzit pentru că este mult prea specială şi frumoasă. Evident este vorba de o poveste de dragoste ce întâlneşti mai rar.

Protagoniştii istorioarei mele se cunosc de mult timp, dar au început să fie împreună recent. Deşi n-au înţeles nici ei cum s-a produs trecerea de la prietenie la dragoste se simt foarte bine împreună. Şi se iubesc cu atâta pasiune şi cu atâta dăruire că ai impresia că nici cea mai mare problemă nu i-ar putea atinge. În una din zile el îi spune ei: „Nici dacă scot la imprimantă toate convorbirile nu-mi dau seama cum s-au întâmplat lucrurile”.

Serile lor sunt romantice şi speciale în acelaşi timp, pentru că el este foarte atent şi pregăteşte surprize din cele mai diverse. Este o persoană cu totul deosebită, atent la toate detaliile, şi drăgostos. De fapt, aşteaptă ambii seara cu nerăbdare pentru a se dărui cu putere unul altuia.

Dimineţile sunt cât se poate de diferite pentru ei. El o mângâie cu tandreţe, pentru că este un romantic incurabil, se limitează doar să o privească pentru a nu-i strica somnul. Ea, trezindu-se în braţele lui, îi şopteşte cât de mult îl iubeşte. Şi se iubesc necontenit, şi sincer, şi adevărat, şi frumos. Vorbesc mereu, se caută mereu, se doresc non-stop. Şi dragostea lor creşte zi de zi, şi se măreşte.

Sincer mă bucur pentru ei, pentru că astăzi luaţi de rutina zilei, îmbibaţi cu atâtea probleme uităm să fim noi şi să ne gândim la momentele frumoase. Dar din câte înţeleg doar în doi poţi schimba lumea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s