Punct şi de la capăt

De astăzi nu voi mai spune ca şi cum…. dar voi acţiona prompt, sigur şi imediat. 🙂

ne comportăm… ca şi cum am avea timp. Întotdeauna lăsăm treburile pentru ultimul moment de parcă am avea foarte mult timp la dispoziţie. În fiecare zi ne plângem că nu avem timp. De multe ori renunţăm să facem unele lucruri pe motiv că nu avem timp. … Lasă „smiorcăitul” şi nu te mai plânge de azi, dar acţionează!

… ca şi cum problemele noastre ar putea fi depăşite. Dacă vom trăi cu frica unor consecinţe nefaste, făcându-ne scenarii negative şi fiind stresaţi, ne diminuăm foarte mult şansele de a gândi calm, pozitiv şi raţional şi a găsi o soluţie optimă.

… ca şi cum munca noastră ar fi remunerată corespunzător. Mereu ne plângem că nu suntem apreciaţi la justa valoare şi, respectiv, remuneraţi după merite. Însă, încercând mereu să ne perfecţionăm în ceea ce facem, ne acordăm o şansă pentru viitor şi adunăm o avere pe care nu ne-o poate lua nimeni.

… ca şi cum am trăi într-o ţară civilizată, unde fiecare îl respectă pe aproapele său, toţi aruncă gunoiul la urnă, tânărul îi oferă locul bătrânului în troleibuz, nimeni nu fură, toţi spun, „te rog” şi „mulţumesc”. Suntem conştienţi că trăim în ţara care este departe de civilizaţie, dar trebuie să facem tot posibilul să ne schimbăm şi asta vine de la fiecare în parte. Nu aştepta vecinul să facă schimbarea, dar acţionează tu şi vei vedea schimbarea.

… ca şi cum am fi fericiţi. Lasă-te purtat(ă) de valul fericirii şi al bunătăţii, nu urmări scopuri meschine şi idealuri imposibil de realizat. Fii tu însuţi. Fii fericit pentru tot ce ţi se întâmplă, dar contribuie şi tu la asta, nu aştepta să-ţi cadă din pod. Şi nu uita că un zâmbet poate schimba o lume, ş-apoi nici nu ştii cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău. 🙂

… ca şi cum fiecare zi din viaţa noastră ar fi importantă. Da. Sunt de acord că fiecare zi trecută este o realizare, o reuşită sau eşec, dar e parte din viaţa noastră. Mai spre sfârşitul ei ne vom aminti cu plăcere de anumite momente sau vom vărsa râuri de lacrimi la altele. Totuşi, satisfacţiile reale provin din echilibru. De aceea, trebuie să conştientizăm că fiecare secundă ne stă la dispoziţie, doar trebuie s-o valorificăm. Atât!

… ca şi cum am putea schimba lumea. Zilnic avem mii de gânduri, de vise, de dorinţe, de speranţe, dar dacă nu le punem în practică aşa şi rămân. Totul este o luptă, dar una extrem de plăcută dacă ştii să savurezi din gustul victoriei. Interzice-ţi de a te mai plânge, de a nu mai face nimic, fii sigur pe dorinţele tale şi pe scopurile propuse, încearcă, bate, caută, strigă, gândeşte, astfel, vei schimba lumea. Totul este în puterea gândurilor noastre.

Eu voi respecta legile fireşti ale naturii: „luptă şi vei câştiga”. Mult succes şi vouă!!!   

Un gând despre &8222;Punct şi de la capăt&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s