Exclusiv decor

Câteodată stau şi mă gândesc cum va arăta casa unde voi locui împreună cu soţul şi o „droaie” de copii.

În primul rând mă gândesc să nu fie ceva sofisticat, dar, pe de altă parte vreau să fie şi drăguţ, confortabil, pentru că odată ce-am realizat un proiect de casă, am cumpărat mobilă asortată frumos cu tot interiorul să fie pentru o bună bucată de ani.

În primul rând trebuie să aleg cu mare atenţie designul atât cel interior cât şi cel exterior (în cazul în care ne vom decide la o casă pe pământ). Dacă voi alege fără consultaţia specialistului, decorul asortat cu mobilierul, sincer îmi este frică să nu dau greş. Şi atunci la ce mai sunt atâţia specialişti care au soluţii pentru fiecare doleanţă?

Ieri, pentru prima dată am vizitat un studiou de design şi am rămas uimită de profesionalismul băieţilor de acolo, de lucrările efectuate de ei pe parcursul anilor, pentru că activează deja de ceva vreme. Ion, Ţugulea, originar din or. Nisporeni, unul dintre directorii firmei „Exclusiv decor”, foarte amabil ne întâmpină (pentru că am fost cu o prietenă care are deja locuinţa) şi asculta atent toate doleanţele după care a venit şi el cu zeci de idei care mai de care mai bune.

Ion ne-a ajutat să realizăm proiectul, executat în 3D, să asortăm corect culorile şi mobilierul pentru fiecare cameră inclusiv baia. Bine, totul este încă în fază de proiect pentru că finalul lucrării se face cam în timp de o lună.

Sincer am rămas stupefiată de profesionalismul lor demonstrat prin lucrările deja executate: designer interior la cluburi de noapte, restaurante, cafenele, cabinete stomatologice, case de lux din Chişinău (că ai impresia că nu eşti în MD, bazin în casă, sală de forţă, etc.), apartamente, un hotel. Inclusiv, firma se mai ocupă şi de producerea mobilei cu elemente de decor clasice poleite cu aur sau imitaţii din aur, lucruri realizate mai mult manual (o muncă enorm de „migăloasă” :)).

De asemenea, firma de care vă spun „Exclusiv decor” execută şi portrete în lemn, litere de diferite dimensiuni (nume de persoane, firme). Ceea ce m-a amuzat un pic, ne-a demonstrat la calculator că şi la cada din baie este posibil de imprimat o inscripţie. Cum am înţeles aproape orice doleanţă a clientului poate deveni realitate datorită tehnologiilor noi şi experienţa celor care lucrează acolo.

P.S. Dacă sunteţi interesaţi puteţi vedea mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s