11 septembrie 2001 ….. 11 septembrie 2011

uuuuuuuh mă trec fiori reci atunci când îmi amintesc de ziua de 11 septembrie 2001, ziua în care cele două turnuri gemene de la New York au fost devastate în urma atentatelor coordonate de Al-Qaeda.

Bilanţul celor decedaţi este devastator, 3000 de persoane au murit dintr-o singură lovitură dintre cei aproape 50.000 care lucrau zilnic în incinta clădiri World Trade Center cu o înălţime de 110 etaje. Nu cred că merită să mă gândesc la ce fel de inimă trebuie să ai ca pentru interesele proprii să pui la cale un asemenea plan grandios.

Ei şi uite că au trecut deja 10 ani. Pentru unii poate e o perioadă mică de timp, pentru alţii e foarte mult. Acum stau şi mă gândesc…. dar…. dacă eram şi eu printre cei care fugeau nedumeriţi şi uimiţi de cele ce se întâmplă, dacă mă aflam în situaţia că nu ştiu pe cine să sun primul, să mă rog să rămân în viaţă sau să las un bileţel, dar cui? unde să-l las?

Pe lângă toate versiunile existente, una pare a fi mai aproape de adevăr, deşi, nici asta nu poate scoate din amintirea oamenilor această catastrofă, calificată, drept una dintre cele mai puternice din istoria Americii.

+ Justificarea atacării Afganistanului şi Irakului pentru preluarea controlului asupra resurselor petroliere şi de altă natură ale acestora;

+ Creşterea spectaculoasă a profiturilor industriei de armament. SUA cheltuieşte anual aproape 500 miliarde de dolari pentru armament… din buzunarul contribuabililor. Astfel, e foarte probabil ca tocmai industria de armament americană să fi furnizat dispozitivele high-tech folosite la atacuri şi la demolări.

+ Creşterea puternică a preţului petrolului pentru obţinerea de profituri imense de către companiile petroliere occidentale. Restul intră pe nedrept în buzunarele „grele” ale celor care au conspirat pentru iniţierea aşa-zisului război împotriva terorismului – căci de la atacurile asupra turnurilor gemene a pornit acest război . Iar dacă şi produsele din magazine sunt prea scumpe se datorează în bună parte tot de preţul umflat al energiei, căci orice produs necesită energie pentru a fi fabricat şi transportat către magazine.

+ Mai trebuie cunoscut şi adevărul despre organizaţia Al-Qaida, care a fost înfiinţată şi finanţată de serviciul secret american CIA în timpul vechiului război din Afganistan. Iată, deci, că Al-Qaida lucrează încă de atunci tot în interesul americanilor, atentatele comise de ea (sau de diverse servicii secrete în numele ei) servind drept motiv pentru menţinerea trupelor de ocupaţie în diverse ţări arabe, în special Afganistan şi Iraq.

Fotografiile de mai jos demonstrează prietenia dintre George W. Bush şi prinţul Abdullah, care au beneficiat masiv de pe urma atacurilor din 11 septembrie. Casele Regale arabe, probabil, au acceptat ca lumea arabă să devină sperietoarea teroristă a Occidentului în schimbul dublării profiturilor personale şi aşa imense, prin dublarea preţului petrolului.

2 gânduri despre &8222;11 septembrie 2001 ….. 11 septembrie 2011&8221;

  1. Cladirile au fost construite in asa mod ca sa reziste chiar si la ciocnirea cu avionul. Mai interesant este faptul ca o cladirea din apropiere care deloc nu a fost atinsa de vre-un avion s-a prabusit si ea. Se presupune ca substante explozibile erau din timp puse in cladiri. Cine stie care a fost realitatea?!

  2. SI TOTUSI EVENIMENTELE DE LA UNSPREZECE SEPTEMBRIE DOUA MII UNU AU FOST INTEGRAL PREMEDITATE !
    INDIFERENT CE SPUN TOTI COMENTATORII SAU TOTI ANALISTII EVENIMENTELE AU FOST IN MOD ABSOLUT PREMEDITATE – REGIZATE – MANIPULATE PANA LA CELE MAI MICI DETALII ! SI S-AU PETRECUT SI S-AU „INTAMAPLAT” ! NU CONTEAZA CATE TABERE SE AFLA IN DISPUTA SAU CONFLICT SAU CINE … TOTUL A FOST PUS IN SCENA CU EXTREM DE BUNA STIINTA SI CUNOASTERE !

    CU ALTE CUVINTE :

    P.R.I.N. I.N.S.A.S.I. E.V.O.L.U.T.I.A. E.V.E.N.I.M.E.N.T.E.L.O.R. C.O.N.S.P.I.R.A.T.I.A. A. E.X.I.S.T.A.T. S.I. E.X.I.S.T.A. !
    INCONTESTABIL ACEST ADEVAR ADEVARAT !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s