O poveste incredibilă de viață! Trăiește cu jumătate de corp

Asta da poveste de viață. După ce am citit materialul sunt și mai fericită pentru că am toate organele, plus mâini și picioare, etc.

Mulțumiții și voi Celui de Sus pentru viața pe care o aveți.

Deci, să vă povestesc ce am citit. Este vorba de Peng Shuilin, un chinez care trăiește cu jumătate din corpul său, după ce și-a pierdut picioarele și organele genitale într-un cumplit accident rutier (a fost tăiat în două de un camion), în 1995.

Bărbatul spune că doar prin determinare și speranță a reușit să-și transforme viața într-un succes demn de urmat. După nenumărate operații de refacere a funcțiilor fiecărui organ vital, pentru a putea supraviețui doar cu partea superioară a corpului, acesta s-a refăcut și a deschis o afacere. Prima dată a deschis un mic magazin al cărui motto era: ”Magazinul Omului Jumătate, unde totul este la jumătate de preț”, dar pentru că afacerea mergea bine, bărbatul a deschis un lanț de magazine, devenind unul dintre multimilionarii Chinei.

Răsfoind pe internet am mai găsit o poveste la fel de impresionantă a unui bărbat Kenny Easterday, 35 de ani, din West Virgina, care, la doar 6 luni, a suferit de o boală rară, iar, medicii au fost nevoiți să-i amputeze picioarele.

Se spune că bărbatul trăieşte cât se poate de normal: munceşte, merge la biliard, la bowling şi face sex. A divorţat de prima soţie, iar în 2010 urma să se însoare cu logodnica sa, Nicky.

Meditați asupra a ceea ce ați citit și fiți fericiți, dragii mei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s