Lansare ARENA FM

Zilele trecute, pe 21 iulie, am sărbătorit lansarea postului de radio ARENA FM, care face parte din cadrul centrului mediatic, ARENA. Ei, evenimentul a fost aşa cum se face: cu multă lume bună, oameni interesanţi, muzică de calitate şi cupe de şampanie.

Ideea creării unui produs mediatic a început să se coacă cu 2 ani în urmă, iar descifrând, ARENA înseamnă: arena oamenilor liberi – de fapt, este ceea ce ne dorim.

Şeful nostru, Sergiu, era foarte fericit pentru că a fost ideea lui şi acum văzând-o cum se dezvoltă şi creşte mare se vedea pe faţa lui acea bucurie pe care o poţi vedea doar când omul este cu adevărat împlinit de realizarea sa. Totuşi, menţionând că îşi doreşte să dezvolte acest produs, având alături o echipă şi mai mare.

ARENA FM va retransmite emisiuni Radio România Actualităţi, o instituţie cu tradiţţie, veche de peste 70 de ani, astfel, sigur au fost prezenţi la eveniment şi greii postului-mamă de radio de la Bucureşti, unul dintre care a menţionat „dacă se naşte ceva – să fie ceva liber”.

Am simţit o bucurie imensă pentru că fac parte din această echipă mare, cu multe posibilităţi. Iar dacă cineva are impresia că jurnalismul este o profesie foarte uşoară, i-aş recomanda, cel puţin pentru o săptămână să devină jurnalist şi să simtă gustul acestei profesii. E totul destul de complicat şi dacă nu ştii să modelezi lucrurile, nu ştii să citeşti printre rânduri, nu te poţi furişa după multe declaraţii pompoase pentru a scoate adevărul în faţă, atunci nu cred că poți face ceva util societății.

Cine ştie totul din ”bucătăria” noastră? Mulţi pot doar să ne critice, neavând argumente plauzibile, dar…. nici nu trebuie să ştie multe. Ceea ce contează este produsul final. Pentru un jurnalist, de multe ori, nu contează în ce condiţii lucrează, dar ceea ce e foarte important, este produsul final, un material ce poate schimba o viaţă, ce poate aduce o bucurie în viaţa cuiva. Mulţi se îmbulzesc pentru a scrie mesaje negative, agăţându-se prosteşte de o literă scăpată, de un cuvânt scris într-un alt context, dar nu apreciază mesajul transmis, rapiditatea cu care îi informezi, corectitudinea cu care o faci….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s