Sunt sigură…

Ce frumos! Sunt sigură că există dragoste și că ea merită trăită intens, pentru că de altfel nimic nu ar mai fi la fel…

Din discuțiile de aseară cu îndrăgitele scriitoare românce de romane; povești de dragoste și trăiri de acest gen, Alice Năstase-Buciuta și Simona Catrina, am prins o luminiță puternică de optimism. Au împărtășit atâtea povești interesante, atâtea momente din viața de cuplu că ar fi păcat să nu le respecți. 1. ”Nu vă fie frică să vă prezentați iubitul prietenelor voastre și nu vă supărați dcă ei se împac mai bine, înseamnă că nu te merită. 2. Cel mai important într-o relație e să vă spuneți ce vă place și ce nu, ce vă doriți, ce așteptări aveți, dar fără orgolii. 3. Bărbații sunt de iubit, de iertat, de admirat. Iubiți. Fiți fericite! 4. Nouă, femeilor să nu ne fie frică să vorbim despre sentimente bărbaților, lucru ce mi-l spune și mama mea mereu, sau despre ceea cum ne dorim să fie în relația noastră”.

Dragii mei, NU vă dați inima cu chirie, mai bine mergeți împreună și locuiți cu chirie, dar trăiți o poveste de dragoste, de nopți în care să vă iubiți până dimineață, de dimineți în care iar să vă iubiți și de zile în care să fugiți mereu cu gândul că ați putea să vă iubiți din nou.

Fiți naturali, copletați-vă reciproc cu dragostea nebună pe care v-o doriți. Totul e așa de trecător, dar dacă îți este împăcată inimioara, dacă radiezi de fericire, dacă ochii tăi vorbesc de bucuria interioară, dacă îți pare că zbori în loc să mergi, înseamnă că ai descoperit o altă viață.

Totuși, dacă ai căzut vreodată din cauza unei iubiri pierdute, să știi că merită să te ridici cât mai repede, să-ți pui gândurile în ordine și să mergi mai departe, pentru că nici nu poți ști ce iubire frumoasă te așteaptă. Fiecare poveste de dragoste e atât de diferită, dar atât de frumoasă, păcat ar fi să nu trăim o astfel de experiență.

Concluzia, nu știu dacă mai merită să fie făcută, dar ceea ce am înțeles eu de la autoarele serii de suflet e că iubirea merită trăită, păstrată și să nu ne lăsăm pradă regretelor, dar să privim mai frumos la tot.

3 gânduri despre &8222;Sunt sigură…&8221;

  1. Bun aremarca Dorino, iar piesa Larei Fabian si anume modul in care a fost interpetata a dapasit imaginatia (cel putin a mea)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s