Campania electorală sau cum se linge… îngheţata

Niciodată nu mi-au plăcut campaniile electorale. Atunci când peste tot sunt doar oameni buni, doar promisiuni dulci, doar zâmbete false.

Paradoxal cât de repede se uită toate promisiunile făcute în cadrul celor 2 luni de campanie. Fenomenal cât de repede se schimbă şi oamenii după ce au ajuns acolo unde şi-au dorit (vorbesc din proprie experienţă).

Interesant: de ce acum în campanie, candidaţii şi echipa lor fac tot felul de proiecte, de promisiuni că totul e posibil, realizabil într-un timp cât mai scurt şi, hop, după ce ajung în funcţie se încep problemele. Acum sigur putem spune că le place să lingă… (îngheţată) pentru a obţine cât mai multe voturi.

Să fim sinceri, din cei 14 candidaţi înscrişi la fotoliul de primar al mun. Chişinău, pentru alegerile locale din 5 iunie, pentru că Victor Bodiu a fost retras de pe lista PLDM, cine are şanse normale de a învinge: parcă Dorin Chirtoacă, ei, e bunicel şi Igor Dodon, ar mai fi şi Valentina Buliga, poate şi Mihai Godea şi Vitalia Pavlicenco, restul sunt aşa din dorinţa de a cheltui bani.

Mă rog, poate privesc prea sceptic la astfel de lucruri, totuşi vă îndemn să nu uitaţi că votul fiecăruia contează şi să nu vă lăsaţi ademeniţi de o atingere plăcută :).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s